Testimoni Life Gel

Kami mempunyai beribu-ribu testimoni dan kami memilih beberapa testimoni yang memaparkan masalah-masalah tertentu yang dihadapi oleh wanita secara umum. Kami mempunyai konsultant profesional perubatan yang dapat memberi keterangan mengenai keberkesanan Life Gel. Kami berharap anda dapat berkongsi dengan kami pengalaman anda dan sebarang pandangan serta aduan bolehlah menghubungi kami melalui goldenbeauteempire@gmail.com
Pn. Tasha
Saya mempunyai masalah kegatalan yg teruk, selain itu mempunyai period tidak teratur dari remaja. untuk pengetahuan semua saya mengalami period yg dalam setahun sungguh payah nak kene. Malah apabila saya period pulak haid saya mengambil masa yang panjang sehingga 15 hari dan darah yg turun kekadang banyak, kadang pulak sedikit. Selain itu kegatalan yg teruk sehingga mengakibatkan melecet. Ini akibat dari peluh yg kuat dan menyebabkan alat sulit sy berbau dan gatal.
Saya terbaca di akbar metro berkenaan 'LIFE GEL MERAWAT SAKIT PUAN', lalu saya menghubungi Pn. Yasmin yang tertera nama untuk di hubungi. Alhamdulillah Pn. Yasmin ketika itu ada di MElaka. Lalu saya dan suami membuat temujanji. Pn. Yasmin mengesyor agar saya menggunakan tiub ini sebulan 3x tetapi apabila suami saya menerangkan bahawa saya mempunyai masalh yg teruk hingga mengakibatkan keguguran pada bulan Ogos 2010. Suami saya membeli 10 tiub LIFE GEL.
Untuk pengetahuan semua seminggu saya menggunakan 2 tiub , sebulan saya menggunakan 6 tiub LIFE GEL. Permulaan sy menggunakan tiub LIFE GEL sy mengalami kegatalan dan rasa seluruh kain basah akibat banyak air dalam badan keluar. Saya rasa haus sepanjang penggunaan tiub LIFE GEL.
Bulan ke -2 pulak saya period hanya 7 hari sahaja malah kegatalan yang teruk semakin kebah .. Kerana kesan yg baik setelah menggunakan ke 10 tiub LIFE GEL saya amat kagum dan telah menggunakannya sentiasa.
Saya telah berbincang dengan suami ingin menjadi salah seorang stokis. Jadi membuat temujanji dengan Pn.Yasmin telah bersetuju melantik saya sebagai stokis Negeri Melaka. Alhamdulillah segala di mudahkan..
Pn. Tasha, 27 Tahun, Melaka


Puan Asmawati
Sejak 2008,saya penghidap penyakit sis.Saya telah menjalani pembedahan di salah sebuah hospital terkemuka di Kuala Lumpur.Mengikut kata dokter saya boleh menghidap penyakit sis semula sekiranye saye tidak menjaga rawatan yang disyorkan dengan betul.Saya terpaksa berpantang makan dan tidak boleh terlalu aktif semata-mata takut sekiranya penyakit sis kembali semula.Kitaran haid tidak teratur sehinggakan muka saya berminyak dan berjerawat banyak disebabkan hormon yg tidak stabil.Perkara ini berlarutan sehinggakan wajah saya nampak lesu dan keletihan yang amat sangat. Penyakit ni telah menghantui saya,sehinggakan datang seorang kawan yg mengesyorkan saya untuk mencuba produk LIFE GEL.
Pada awal pengunaan kotak yang pertama saya tidak dapat rasa perbezaan sehinggakan kotak yang ketiga pada minggu ketiga,saya telah mencapai segala impian saya.Kehidupan saya kembali ceria,bebas dari keputihan,sakit kerana bekas pembedahan sis telah tiada,tenaga semakin bertambah,dan yang lebih menakjubkan ialah wajah saya semakin berseri dan berkeyakinan kerana kulit wajah bersih dan licin bebas dari jerawat yang tumbuh disebabkan hormon yang tidak stabil.Sekarang saya telah menawarkan diri menjadi jurucakap sukarela bagi pihak LIFE GEL dan menjadi salah seorang pakar perunding Life Gel di syarikat Golden Beaute Empire Sdn.Bhd.
Puan Asmawati, 35 Tahun, Shah Alam


Puan Rosnah
Saya telah berkahwin dan mempunyai dua orang anak.Saya mempunyai masaalah keputihan yg kronik sehinggakan warna bertukar menjadi kuning dan berbau. Alat sulit saya menjadi gatal yang amat sangat dan pedih.Period saya tidak menentu waktu hingga emosi terganggu.Saya menanggung masaalah ini selama 6 tahun. Suami saya selalu menegur saya tentang bau yang kurang enak sehingga menggangu kami bila setiap kali bersama.Pelbagai produk saya cuba tapi tidak berkesan. Perbelanjaan yang banyak hanya kepada produk saje semata-mata untuk menyelesaikan masaalah saya.Saya amat sedih dan malu pada diri sendiri apabila terpaksa berhadapan dengan masaalah ini.Hari demi hari hanya mengharapkan sesuatu keajaiban yang akan membantu menyelesaikan masaalah ini.Masaalah hormon juga telah membuatkan saya menghidap penyakit migrain yang kritikal.Sehinggalah saya terbaca liputan akhbar di Harian Metro mengenai LIFE GEL membantu penyakit puan.Saya segera menghubungi Puan Asmawati(consultant) untuk mencuba produk ini.Pengunaan tiub yang pertama tidak menghasil apa-apa perbezaan sehinggalah pengunaan tiub yang ketiga pada minggu yang ketiga, keputihan telah berkurangan dan kegatalan telah tiada lagi tetapi saya masih menghadapi masaalah bau.Sehinggalah pengunaan tiub yang ke-ketujuh, LIFE GEL telah menyelesaikan semua masaalah saya.Saya bersyukur dan berterima kasih pada LIFE GEL kerana telah membantu saya dalam mimpi ngeri saya.
Puan Rosnah, 28 Tahun, Pensyarah

 
Datin Zara
Saya mengalami keputihan yang teruk dan berbau selama 7 tahun.Saya mempunyai anak seramai tujuh orang.Saya sering letih dan mengalami kekeringan.Keinginan sex saya berkurangan.Saya sentiasa takut sekiranya suami saya akan berkahwin lain kerana tidak dapat melayani keinginan sex nya.Saya sentiasa muram.Saya hilang keyakinan diri untuk menghadapi kehidupan harian.Permukaan kulit menjadi kendur.Tapi setelah mengenali LIFE GEL ,semua masaalah saya selesai.Saya telah aktif seperti remaja.Kulit saya juga menjadi tegang dan halus.Saya juga terkejut apabila saya mendapati otot faraj saya menjadi ketat malah lebih ketat dari sebelum saya melahirkan anak, penghasilan ini juga menjadi pujian dari suami saya.Hingga sekarang saya masih tidak menyangka bahawa saya akan bertemu dengan produk ajaib iaitu LIFE GEL.
Datin Zara, 35 Tahun, Ahli Perniagaan

 
Jangkitan Yis
Michelle ialah seorang ibu kepada dua orang anak yang bekerja dan telah didiagnosis dengan jangkitan yis empat bulan sebelum dia mula menggunakan Life Gel. Dia seorang yang sihat dan sungguh aktif disebabkan oleh tuntutan perniagaannya. Berdepan dengan masalah biasa tapi kerana dia tiada tempat untuk mengadu, Michelle menderita dalam diam hinggalah rakannya mengsyorkan Life Gel kepadanya. Dia meminta nasihat profesional tapi pada pengalamannya Life Gel yang diprekripsikan oleh doktornya menyebabkan kekeringan pada vaginanya dan tidak membantu untuk menyembuhkan masalahnya. Sekarang dia peminat setia Life Gel. "Saya mengalami masalah jangkitan yis selama dua bulan dan telah merujuk pada pakar ginekologi yang memprekripsikan saya dengan satu Life Gel tapi tidak berkesan hinggalah seorang rakan mengsyorkan Life Gel kepada saya. Saya telefon rakan saya dua jam kemudian kerana saya tidak pernah merasa lega begitu dalam dua bulan. Hasilnya hampir serta-merta. Selepas empat dos dalam masa empat hari, saya telah sembuh sepenuhnya. Malah kesakitan kecil yang selalu saya alami ketika bersetubuh dengan suami saya juga telah hilang. Sekarang saya adalah jurucakap sukarela Life Gel".
Michelle Lee, 43, Pengarah

 
Bebas dari masalah
Aurelie ialah penuntut tahun akhir Ijazah Sarjana dalam antropologi. Aurelie tidak mempunyai sebarang masalah ketika mula menggunakan Life Gel tapi dia tetap dapat merasakan manfaat dan kesegaran dari penggunaan Life Gel dalam tempoh masa tertentu. Sekarang dia berkongsi pengalamannya dengan seluruh keluarga dan rakan-rakannya dan adalah seorang dari jurucakap Life Gel yang sungguh bersemangat.
"Saya telah menggunakan Life Gel selama tiga tahun dan begitu juga semua rakan-rakan wanita saya. Kami sangat sukakan Life Gel dan tidak akan teragak-agak untuk mengsyorkannya pada orang lain. Saya suka hakikat yang produk ini semula jadi sepenuhnya. Sungguh menakjubkan sesuatu yang semula jadi boleh membantu melindungi saya dari jangkitan dan lebih-lebih lagi saya rasakan peningkatan dalam kepekaan selepas dua bulan yang awal menggunakan Life Gel.
Aurelie Brache, 27, Penuntut

Bau
ialah seorang perunding komersial yang kerap mengembara ke seluruh negara untuk menjalankan tugas.
"Pasangan saya selalu merungut tentang masalah bau saya dan saya telah mendapatkan bantuan profesional untuk menyembuhkan masalah ini. Pakar ginekologi itu memberitahu bahawa ini disebabkan oleh jangkitan bakteria walaupun saya tidak sedar tentangnya pada masa itu kerana simptom-simptomnya yang ringan. Apa yang dipreskripsikan oleh doktor itu sungguh membantu tapi menimbulkan satu dilema yang lain untuk saya kerana saya sentiasa merasa kering selepas mengambil ubat yang diberi. Dengan Life Gel saya tiada lagi mengalami masalah itu dan bau yang sungguh malu untuk saya akui sekarang ini hanya tinggal sejarah. Hakikat bahawa Life Gel sungguh ringan dan pakai buang juga menjadikannya teman berjalan yang hebat".
Nadia Girard, 34, Perunding Komersial

Menopaus
Colette ialah seorang guru bersara yang menjalani kehidupan yang aktif berkempen untuk Pencinta Alam. Dia juga aktif dalam kehidupan seksnya.
"Saya dan suami saya sungguh mesra bersama tetapi apabila saya mengalami menopaus saya jauhkan diri dari seks kerana saya merasa kering dan tidak sempurna. Saya berjumpa seorang ahli farmasi yang telah mengesyorkan Life Gel pada saya. Pada mulanya saya agak ragu-ragu tapi setelah mencubanya saya dapati ia bukan sahaja membantu dalam pelinciran dan melembapkan vagina saya tetapi juga meningkatkan daya kepekaannya. Sekarang saya seorang peminat dan memandangkan ini satu anugerah dari alam semula jadi, ia sangat menakjubkan!"
Colette Roux, 59, Guru Sekolah Bersara

Ahli Perubatan Profesional
Dr. Frederique ialah seorang pakar ginekologi yang telah menulis kepada kami untuk memberitahu yang dia mengsyorkan Life Gel pada pesakit-pesakitnya.
"Saya sangat kagum dengan produk anda. Pada mulanya saya ragu-ragu apabila seorang dari pesakit saya memberitahu bahawa dia menggunakan produk anda. Saya menyuruhnya membawa produk itu dan tunjukkan kepada saya. Bila saya dapati produk itu diperbuat dari gel aloe vera organik, saya mula membuat beberapa kajian sendiri. Akhirnya, saya putuskan untuk mencuba produk itu sendiri. Walaupun saya tiada masalah pada masa itu saya masih dapat melihat bagaimana Life Gel menyembuhkan tisu parut saya dan membuat saya sentiasa lembap dan lincir. Lebih dari itu, ia juga menguatkan otot vagina saya, walaupun ketika saya kurang melakukan senaman Kegel. Ia jauh lebih bagus dari mana-mana produk semburan dalam pasaran di luar sana jadi saya akan syorkan produk ini kepada semua pesakit-pesakit saya sekarang".
Dr. Frederique Boucher, Aix-en-Provence, Perancis
 

Jangkitan Bakteria
Corinne ialah seorang ibu kepada tiga orang anak dan telah berkahwin dengan Pierre selama sepuluh tahun. Dia seorang juruteknik makmal dan faham tentang kebaikan aloe vera dan dia membuat kajian yang ekstensif di talian dan di tempat lain tentang faedah-faedah aloe vera Life Gel.
"Saya bukan seorang yang suka tidur dengan sesiapa saja dan sentiasa menjaga untuk mengekalkan kebersihan diri jadi saya sungguh terkejut bila mengetahui yang saya telah dijangkiti oleh jangkitan bakteria yang menyebabkan saya rasa sungguh tidak selesa dan gatal. Saya bertanya pada beberapa rakan-rakan untuk mendapatkan nasihat dan mereka syorkan Life Gel. Saya tidak pernah menggunakan Life Gel sebelum ini dan ia sungguh mudah untuk digunakan dan telah menyembuhkan masalah saya sepenuhnya selepas tiga dos. Saya masih mengalami kegatalan selama beberapa minit selepas pengambilan dua dos pertama tapi selepas dos yang ketiga, saya rasa lebih bagus dari biasa. Kemudiannya saya dapat tahu bahawa kegatalan itu adalah satu interaksi bahan-bahan aktif terhadap bakteria. Sekarang saya menggunakan Life Gel untuk menjaga kebersihan dan menghalang jangkitan".
Corinne Petit, 36, Juruteknik Makmal
 

Mengetatkan otot vagina
Danielle baru saja melahirkan anak enam bulan lepas dan bimbang yang vaginanya tidak akan kembali kepada saiz dan keadaan asalnya. Dia mencuba Life Gel setelah membaca mengenainya di satu artikel majalah. Sekarang dia berseri-seri dengan keyakinan dan merasa lebih sihat dari dulu, malah dari sebelum bersalin.
"Pada mulanya saya pada peringkat di mana saya bimbang tentang keadaan vagina dan perasaan suami saya. Saya hilang keinginan seksual dan kerap menolak bila suami cuba bermesra. Ini berlaku hinggalah saya terjumpa satu artikel mengenai Life Gel dalam sebuah majalah. Saya mencubanya dan mula terasa penyembuhan tisu parut pada vagina saya. Sakitnya telah hilang. Selepas satu atau dua bulan saya mula dapat merasakan yang vagina saya lebih ketat dari sebelumnya. Ia lebih ketat malah dari sebelum saya hamil dan suami saya menyedarinya sebelum saya. Saya terus menggunakan Life Gel hingga sekarang. Ia sentiasa buat saya lebih segar".
Danielle Bessette, 33, Surirumah

34 comments:

 1. Sy bru brkahwin 4 buln n mmpunyai msalah keputihan & berbau.
  Suami sy mngesyorkn utk mmbeli produk life gel selepas membaca
  iklan di akhbar.kini sy tlh mnggunakn tiub ke 3 tp still ad keputihan.
  Tp kputihan tsbt tlah bertukar mnjadi putih bersih tdk spt sebelumnya yg warna kekuningan.masalah bau n gatal sudh berkurang.ehem2 jugk bertambh k*t*t....xsbr nk tggu ksan seterusnya.... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syukur Alhamdulilah kami ucapkan pada Ain ,nasihat kami agar puan meneruskan pegunaan amalan bersama life gel ya supaya masaalah tidak berulang kembali.

   Delete
 2. life gel ni cream yg boleh di apply bila2 masa ke, atau pencuci wanita yg mcm kita pakai untuk basuh ketika mandi?

  ReplyDelete
 3. Life Gel merupakan gel yang boleh digunakan jika perlu dan juga sebagai pengunaan amalan untuk konsep bantuan untuk pencegahan dari mikroorganisma seperti bakteria dan kulat..ia juga dapat membantu mengurangkan kesan buruk bg sesiapa yang mengalami virus dalam vagina melalui pembersihan maksimum dari zat yang terkandung dalam kandungan gel.Oleh kerana itu dengan pengunaan yang kuantiti yg sedikit tapi dapat memberikan manfaat yg baik dan pantas lebih dari pencuci wanita yg biasa..

  ReplyDelete
 4. salam nak tny ,lepas pakai 1 tiub life gel ni ,esok lusa boleh bersetubuh tak ?ke kene tggu smpai habis 3 kali pkai baru boleh bersetubuh ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. wkusalam,boleh bersetubuh selepas 20 minit pengunaan life gel,kerana selepas 20 minit gel akan bertukar fungsi sebagai pelincir, baik bg mereka yg mengalami kekeringan,untuk cengkaman otot pemakaian satu gel tidak dapat terjadi,ini adalah kerana proses pengunaan pertama adalah detokfikasi yang maksimum,penguna akan berasa sedikit kekurangan cengkaman otot kerana tindak balas gel untuk melakukan aktiviti detoks dan menyingkir mikroorganisma yg aktif..cengkaman otot(keketatan)yang maksimum akan mulai dirasa pada pengunaan ke 2 dan 3.....jika diamal setiap bulan pemakaian,pengguna akan mencapai keketatan yang kekal..cuba jika hendak tahu kehebatannya..

   Delete
 5. sis boleh x pakai 3 hari berturut2 3 gel tu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam,boleh dipakai 3 gel berturut bagi mereka yang mengalami keputihan yang agak kritikal(heavy),kekuningan atau kehijauan,disusuli dengan alat sulit yang berbau sangat kuat,vagina fungal,trichomonal,leucorea dan kegatalan yang melampau...teknik memakai 3 gel berturut adalah sangat digalakan bg mereka yang mempunyai systom diatas ,life gel adalah bukan sejenis ubat tetapi adalah gabungan herba terpilih asia tengara yg mempunyai kekuatan zat tersendiri dibawah kajian saintis dimana dapat membantu menyelesaikan masaalah wanita mengikut tempoh keberkesanan diatas kondisi badan seseorang..

   Delete
 6. sis, sy da ambil 10tiub lifegel.. ada pengurangan dengan cairan kehijauan bertukar keputihan tetapi selepas pggunaan tiub yg ke 10. Cairan kehijauan kembali muncul. Adakah penyakit saya (jangkitan Candida Albican) terlalu teruk dan susah untuk sembuh.

  ReplyDelete
 7. Salam kalau cairan kehijauan menunjukan vagina puan telah dijangkiti bakteria dan mikroorganisma yg aktif contoh spt candida ablican, trichomonas vaginalis atau fungal vaginalis,puan boleh mdapatkan rawatan dokter untuk pengesahan yg lebih tepat dgn mgunakan alat2 perubatan yg cangih di hospital atau puan boleh meneruskan pengunaan life gel pd setiap bulan dan mengikut aturan dari perunding life gel untuk mendapat keberkesanan yang cepat untuk membasmi masaalah puan,jadual akan diberikan oleh perunding..hubungi kami untk temujanji dan langkah seterusnye...kami sedia membantu puan.

  ReplyDelete
 8. salam..saya nak tau,dptkah life gel membantu saya yg sukar hamil.saya sudah berkahwin 6 thn dan pernah gugur diawal perkahwinan.buat pengetahuan saya tiada anak hingga skrng.period saya ok tiap2 bulan,cuma selalu senggugut sblm period.dihrp pihak life gel dpt membantu.

  ReplyDelete
 9. Salam lieya..kandungan dan zat yg terkandung dalam gabbungan herba terpilih asia tengara ini cukup hebat dan terbukti untuk membasmi masaalah wanita disamping meningkatkan kesuburan,dan membaik pulih sel2yg mati dan lemah termasuk melancarkankan kwasan tiub follopian dan mbolehkan benih sperma melakukan proses pensenyawaan terhadap ovum..Rezeki dr Alllah puan tp yg penting kite harus mencuba untk menyeleseikan masaalah yg sedia ada..puan boleh ke klinik yg berdekatan untuk pemeriksaan detail atau mencuba package detox dan kesuburan kami..sesungut yg kerap harus diperiksa puan di klinik berdekatan supaya memastikan puan tiada systom2 penyakit yg serious yg puan tidak ketahui..atau puan boleh hubungi kami untk temujanji perunding produk..Kami sedia membantu puan..assalam..

  ReplyDelete
 10. ada produck lai n ke selain lifegel utk dptkn anak?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Salam,product life gel dan spray miss v yang kami sediakan membantu detokfikasi maksima kawasan vagina dan faraj bagi mengurangkan mikroorganisma aktif yang mengakibatkan bakteria dan kulat terjadi...setelah detokfikasi berlaku, kesuburan akan sendiri neningkat bg membolehkan proses penrsenyawaan berlaku dengan lancar untuk mendapatkan zuriat tanpa gangguan dari penyebab utama itu...tq

   Delete
 11. salam sy nk tau mcm mn nk order.. dan promosi msh ada lg ke??

  ReplyDelete
  Replies
  1. puan boleh buat pengoderan di link tersebut,http://goldenbeauteempire.blogspot.com/p/borang-tempahan.html

   promosi masih ade ..

   Delete
 12. sy nak order lifegel.ade x cawangan di temerloh

  ReplyDelete
  Replies
  1. di Temerloh tiada stokis lg..kami deliver secara pos..paling dekat di Jengka 017-9556959

   Delete
 13. Salam sy mengalami kekeringan dan bdrah sdkit ktika mlkukan hbungan..dan mglami kputihan yg jernih tp tidak berbau..adekah sy sesuai mgunakan nya?

  ReplyDelete
  Replies
  1. salam puan ,kami galakan puan menguna 3 tiub sebulan bg mengembalikan kelembapan dan ph semulajadi vagina..ini dapat membolehkan puan tidak kekeringan dan berdarah akibat kurang lendiran semulajaddi di kawasan intim..hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana life gel dapat memyediakan jawapan yg terbaik bg menangani masaalah puan dengan mudah dan pantas..

   Delete
 14. boleh saya tau harga life gel ni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. sekarang harge PROMOTION RM68 untk 1 tiub

   Delete
 15. salam puan, sy nak dapatkan stokis/kedai terhampir utk pembelian. sy berada di bkt jalil/putrajaya.

  terima kasih

  ReplyDelete
 16. wasalam...stokis di putreajaya 019 9892360(pn aini)

  ReplyDelete
 17. bagaimanakah penggunaan life gel jika mengalami PCOS (Polycyctic Ovary Syndroms)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. saya cadangkan ambil 3 tiub dgn spray(set penuh)..pakai 3 bulan berturut-turut dengan pemantaun consultant..selepas pakai 3 tiub sila feedback pada kami balik

   Delete
 18. Saya mempunyai masalah pcos . Period saya tidak teratur sudah 3 bln saya tak period.. keputihan bewarnaputih pekat tetapi tidak gatal bolehkan produk ini membantu saya

  ReplyDelete
  Replies
  1. boleh..pakai set penuh 3 tiub dgn spray..selepas pakai 3 tiub,beritahu saya cecair warna apa yg keluar..

   Delete
 19. kalau d taiping ade tak pengedar sah...

  ReplyDelete
  Replies
  1. di taiping belum ada pengedar lg..yg terdekat di sri iskandar..boleh hubungi Pn norazila 0164542409

   Delete
 20. Mcm mne nk dptkn lifegel ni. Hrga produk ni brpe?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maaf terlambat balas.. minta puan call wthassap terus ke no ini 03 89209447 atau whatssap ke no 0172373604.
   boleh refer pada panduan harga di tepi. promosi yg akan berlangsung pada 25/1/2015 10%. Jika puan inginkan makluman lebih lanjut boleh terus call ke no yg tertera.

   Delete
 21. Tiub Fallopio saya tersumbat di kedua dua belah. Pakai gel ni boleh hilang tersumbat ke? kk0kk0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Insyaallah boleh permulaan dgn pengambilan 5 tiub dahulu. di minta puan call terus ke no ini 03 89209447 atau whatssap ke no 0172373604. Maaf feedback.

   Delete